Lunchmeny

Lunchmeny

Á la Carte Meny

Á la Carte Meny

MENYER

Et ekte norsk herregårdsmåltid!

Vårt matkonsept er inspirert av Herregårdsmåltidene som ble servert på norske storgårder i siste halvdel av 1800-tallet. Disse ble tilberedt med norske råvarer som var ferske, syltede eller røkt i kombinasjon med spennende råvarer fra utlandet fraktet hjem med seilskuter. All mat fremstilles på vårt eget kjøkken og består bare av det beste som kan oppdrives. Våre dyktige kokker skaper egen personlighet og kreativitet i sin matlagning - skal vi kalle den norsk eller fransk?

Julemeny
Se Lunch-meny her
(pdf)
Se Á la Carte-meny her (pdf)

Lunsj fra 12:00 - 15:00 - Se Lunsj Meny her (pdf)
Sett av litt tid til lunsj med et besøk på Værtshuset, enten det være seg kunder, ansatte, familie eller venner. Vi garanterer en avstressende og velsmakende pause fra en hektisk hverdag. La våre dyktige kokker anrette en lunsjtallerken som gir deg fornyet kraft og friskt mot til å fortsette dagen.

Á la Carte fra 15:00 - Se à la Carte Meny her (pdf)
I vår à la carte-meny finner du 1 til 6 retters måltider – og vi anbefaler vår vinmeny hvor vertskapet har valgt ut et antall utsøkte viner.

Lutefisk eller pinnekjøtt - Se meny her (pdf)
Vi serverer også lutefisk eller pinnekjøtt-meny. Menyen gjelder for grupper/hele bord. Serveres kun som meny for hele selskapet og må forhåndsbestilles.

Bestill bord her »

KJØP BOKEN

Vertshuset på Bærums Verk står sentralt i Bærums lokalhistorie.

» Les mer her

 

ÅPNINGSTIDER

Man–Fre:  12:00–22:30
Lørdag: 13:00–22:30
Søndag: 13:00–20:00