Julens hummersalat med andelever
Serveres på rød rabarbrasalat med avocado, asparges og syrlig majones
Julens hummersalat med andrelever
Serveres på rød rabarbrasalat med avocado, asparges og syrlig majones
Rypemousse med speket rypebryst
Serveres med rosenkål, syltet sopp og rypeskum
Rypemousse med speket rypebryst
Serveres med rosenkål, syltet sopp og rypeskum
Posjert kveite med rødbetsaus
Serveres med ertepurè, beter og kokte poteter
Posjert kveite med rødbetsaus
Serveres med ertepurè og beter
Hjortefilet med tranebærsaus
Serveres med sautert skogsopp, rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter (m)
Hjortefilet med tranebærsaus
Serveres med sautert skogsopp, rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter
Indrefilet av okse med rødvinsaus
Serveres med høstgrønnsaker og ovnsbakte poteter
Pinnekjøtt med vossakorv
Serveres med kålrabistappe og kokte poteter (m)