Biff av kalv indrefilet (200 gr)
Grill serveres med salat og ovnsstekte poteter og saus
Kalvefilet med morkelsaus
Serveres med nykål, sommergrønnsaker og stekte nypoteter (m)
Rosastekt reinsdyrsfilet med fløtesaus
Serveres med glassert gulrot, stekt sopp, potetpurè og tyttebær (m,sel)
Piggvar og hummerfrikassè i hvitvinssaus tilsmakt dill
Serveres på brokkolini, spinat, lakserogn og Bjertnes poteter (f,m)
Piggvar og hummerfrikassè i dillsaus
Serveres med spinat, asparges og nypoteter (f,m,s)
Grillet ishavsrøye med potetpurè
Serveres med brokkolini, sukkererter og estragonsaus (f,m)
Stekt Hardangerørret med smørsaus tilsmakt løyrom
Serveres med blomkål, bønner, gresskar og potetpur (f,m)
Rødbetecarpaccio
Serveres med ruccola, pinjekjerner, Holtefjellost og steinsoppmajones (e,sen,m)
Rødbetecarpaccio
Serveres med ruccola, pinjekjerner, Holtefjellost og steinsoppmajones (e,sen,m)
Tapastallerknen
Serveres med Serranoskinke, salami og Manchego ost, oliven og salte mandler (e,se) STOR 350,-