Sitronmarinert laks
Serveres med reddiker, vårløk og syltet sennepsfrø (f,se)
Jægersmørbrød
Stekt reinsdyrfilet med stuede skogsopp og tyttebær (m,g)
Jægersmørbrød
Stekt reinsdyrfilet med stuet skogsopp (m,g)
Kongekrabbe
Serveres med ramsløk, fennikel og lakserogn (m,s)
Rødbete gravet laks
Serveres med sennepsaus og avokado (m)
Kremet kongekrabbesuppe
Tilsmakt Cognac (m)
Grillet kamskjell med jordskokk
Serveres med karamellisert jordskokkpuré, lakserogn og dillolje (b,m,f)
Grillet Kamskjell med jordskokk
Serveres med karamellisert jordskokkpuré, lakserogn og dillolje (b,m,f)
Kongekrabbe
Serveres med ramsløk, fennikel og lakserogn (m,s)
Pepret elgcarpaccio
Serveres med ruccola, pinjekjerner, Holtefjellost fra Eiker og olivenolje(m,e,f,se)