Pepret elgcarpaccio
Serveres med ruccola, pinjekjerner, Holtefjellost fra Eiker og olivenolje(m,e,f,se)
Stekt andelever med plommer
Serveres med brioche og syltede plommer og valnøtter (m,e,g,n)
Stekt andelever med plommer
Serveres med brioche og syltede plommer og valnøtter (m,e,g,n)
Piggvar og hummerfrikkassè med hvitvinsaus tilsmakt dill
Serveres på brokkolini, spinat, lakserogn og Bjertnespoteter (f,m)
Piggvar og hummerfrikassè med dillsaus
Serveres med spinat, asparges og ny poteter (f,m,s)
Ytrefilet av lam med med rosmarinsjy
Serveres med kål, løk, sopp, sellerirotpuré og Annapotet (m)
Kalvefilet med morkelsaus
Serveres med nykål, sommergrønnsaker og stekte nypoteter (m)
Modne oster
Serveres med husets valnøttbrød og hjemmelaget syltetøy (g,n,m)
Trollkrem pannacotta
Serveres med tyttebær og tyttebærsobet (e,g,m)
Sjokoladekake
Serveres med gresskar og appelsinsorbet (e,n,m)