Rosastekt reinsdyrsfilet med fløtesaus
Serveres med glassert gulrot, stekt sopp, potetpurè og tyttebær (m,sel)
Rosastekt reinsdyrsfilet på en seng av rødkål
Serveres med gulrot og mandelpotetpuré, sopp, tyttebær og fløtesaus (m)
Rosastekt reinsdyrsfilet med fløtesaus
Serveres med mandelpotetpuré, sopp, rødkål og tyttebær
Juletorsk med pinjekjerne- og persilletopping
Serveres på mandelpotetpuré, glaserte gulrøtter, erter og smørsaus (m,f,n)
Akevittgravet ørret
Serveres med dillstuede poteter og sennepssaus (m,f,se)
Juletorsk med pinjekjerne- og persilletopping
Serveres på mandelpotetpuré, glaserte gulrøtter, erter og smørsaus
Gammeldags karamellpudding med krem
Serveres med karamellsaus og marinerte bær
Værtshusets multeostekake på pepperkakebunn
Serveres med pepperkakeis og gløggsaus (m,e,g)
Lun julebrownie
Serveres med marinerte kirsebær og kanleis (m,e,n)
Trollkrem pannacotta
Serveres med marinerte tyttebær og tyttebærsorbet (m,e)