Elgcarpaccio med ruccola
Serveres med pinjekjerner og Holtefjell ost fra Eiker (m,e,f,sen)
Sitronmarinert Laks
Serveres med reddik, vårløk og syltet sennepsfrø (f,se,e)
Sitronmarinert Laks
Serveres med reddik, vårløk og syltet sennepsfrø (f,se,e)
Elgcarpaccio med ruccola
Serveres med pinjekjerner og Holtefjellost fra Eiker (m,e,f,sen)
Kremet kongekrabbesuppe
Tilsmakt Cognac (m)
Rosastekt reinsdyrfilet med fløtesaus
Serveres med høstens sopp, spinat, gulrot og mandelpotetpuré (m)
Rosastekt reinsdyrfilet med fløtesaus
Serveres med høstens sopp, spinat, gulrot og mandelpotetpuré (m)
Stekt Hardangerørret med smørsaus tilsmakt løyrom
Serveres med stekte kantareller, bønner og mandelpotetpuré (f,m)
Stekt Hardangerørret med smørsaus tilsmakt løyrom
Serveres med stekte kantareller, bønner og mandelpotetpuré (f,m)
Stekt Hardangerørret med smørsaus tilsmakt løyrom
Serveres med stekte kantareller, bønner og mandelpotetpuré (f,m)