[mobile_english_menu_navigation my_menu ="Mobile Menu English"]

Bryggerhuset

Eget chambre séparée på ca 9 m2.  Bred, lav original inngangsdør (150cm) med jernhåndtak og nøkkelhull med diger, rusten jernnøkkel. 

Slitt, ubehandlet tregulv og laftede, mørke tømmervegger. Oppunder taket, på noen tynne bjelker, ligger et par gamle ski og staver. En diger åpen grue dominerer rommet. 

Det ligger saueskinn på sofabenk og stoler, og bordet kan dekkes for opptil ti personer. Stemningen er lun og intim. Bryggerhuset oppleves som autentisk og passer godt for mindre selskaper, særlig vinterstid.

Det kan dekkes opptil 8 personer på bryggerhuset.

Velg meny for ditt selskap

Våre selskapsmenyer - et ekte norsk herregårdsmåltid

Vårt matkonsept er inspirert av Herregårdsmåltidene som ble servert på norske storgårder i siste halvdel av 1800-tallet. Disse ble tilberedt med norske råvarer som var ferske, syltede eller røkt i kombinasjon med spennende råvarer fra utlandet fraktet hjem med seilskuter. 

All mat fremstilles på vårt eget kjøkken og består bare av det beste som kan oppdrives. Våre dyktige kokker skaper egen personlighet og kreativitet i sin matlagning – skal vi kalle den norsk eller fransk?

Lunsj

Sett av litt tid til lunsj med et besøk på Værtshuset, enten det være seg kunder, ansatte, familie eller venner. Vi garanterer en avstressende og velsmakende pause fra en hektisk hverdag. La våre dyktige kokker anrette en lunsjtallerken som gir deg fornyet kraft og friskt mot til å fortsette dagen.

Á la Carte 

I vår à la carte-meny finner du 1 til 6 retters måltider – og vi anbefaler vår vinmeny hvor vertskapet har valgt ut et antall utsøkte viner.

Sommergrilling

I sommersesongen kan du bestille grilling på din egen stein.

Forespørsel om tilgjengelighet av lokale

Fyll inn skjemaet eller ta kontakt med oss på e-post / telefon.

Booke bord - større grupper

Smakebiter fra vår meny