[mobile_english_menu_navigation my_menu ="Mobile Menu English"]

Vi arrangerer ditt selskap

SELSKAP BÆRUM

Vi arrangerer ditt selskap

Bryggerhuset

Det ligger saueskinn på sofabenk og stoler, og bordet kan dekkes for opptil 8 personer. Stemningen er lun og intim. Bryggerhuset oppleves som autentisk og passer godt for mindre selskaper, særlig vinterstid.

Låven

Festlokale på ca 50 m2. Det kan dekkes opptil 50 personer her, på langbord eller småbord. Låven egner seg godt for store selskaper året rundt.

Paviljong & uteområde

Vi kan etter avtale dekke til ca. 100 gjester rundt småbord på uteområdet. Under taket på paviljongen kan vi ha mellom 46-50 gjester.

Stubbeloftet

Passer fint for selskaper mellom 14 og 25 personer. Stemningsful julestue, spesielt godt egnet for julebord og private juleselskaper.

Jomfruburet

Langt, smalt bondebord med slitt bordplate som kan dekkes for opptil 10 personer. Rommet egner seg til selskaper for mellom seks til ti gjester.

Skjenkestua

Avlang, mørk trekiste som salongbord, sammenhengende sofabenk med puter langs tre av veggene. Selskaper får gjerne servert aperitiff eller kaffe her.

Stua

Husets gamle storstue på 30 m2 ligger til venstre umiddelbart etter inngangen fra entreen. Det kan dekkes til opptil 30 gjester ved seks mindre bord her.

Kjøkkenkroken

Bordet ved kjøkkenkroken kan dekkes til fire, men brukes kun til stamgjester som gjerne vil sitte nettopp her, eller i høysesong når resten av huset er fullt.

Doktorstua

Chambre séparée på 15 m2 rett inn til høyre fra entreen. Smalt langbord, kan dekkes til 14. Godt egnet for private selskap på mellom 8 – 14 gjester.

Jul på Værtshuset

Velkommen til en god gammeldags julefeiring på Værtshuset! 

> Gå til julemenyen 

Julearrangementer og julemeny fra 10. november.
I julesesongen har vi to bordsettinger:
Hverdager/Lørdag: 16:30 og 20:00
Søndag: 15:00 og 18:00. 

Et flere hundre år gammelt Vertshus i skogkanten, snøfnugg i luften, en sprakende peis og en meny full av tradisjonsrik julemat. Alt ligger til rette for en uforglemmelig julefeiring på Værtshuset Bærums Verk 

Vårt «Norskinspirerte Kjøkken» har hovedsakelig norsk mat på menyen. All mat fremstilles på vårt eget kjøkken og består av de beste råvarer som kan oppdrives. Vi som arbeider her ønsker å ta godt i mot deg og gi deg en følelse av å være en venn av huset.

Julen er en høytid i matveien. Kjøkkenet har komponert menyer med kjærlig hånd og vi kan komponere vinmeny til disse. «Det beste et menneske kan gjøre, er å spise og drikke og unne seg gode dager midt i alt sitt strev.» (Forkynneren 2,24.) 

Bestillingsrutiner i julen

Julen er svært travel tid, også for Værtshuset Bærums Verk. For å gi dere best mulig opplevelse har vi derfor noen bestillingsregler.

Er dere 6 eller flere må menyen forhåndsbestilles.
Det er ønskelig at lik meny bestilles for alle i selskapet.
Vi tilpasser naturligvis menyer for barn, allergikere og vegetarianere.
Minimum 3-retter.
Vi ber at meny og antall gjester bekreftes 7 dager før ankomst.
Ved reduksjon av det opprinnelig antall bestilte plasser, forbeholder Værtshuset Bærums Verk seg retten til å endre romplasseringen.
Ved oppgjør aksepterer vi kontant, eller kredittkortene Bank Axept, Visa, Eurocard, Diners og Amex. Kreditt/Faktura må avtales på forhånd.

Eventuelle spørsmål vedrørende arrangement, kan rettes til Værtshuset:
Mandag til fredag fra kl. 09:00
Lørdag og søndag fra kl. 13:00

Smakebiter fra vår meny