[mobile_english_menu_navigation my_menu ="Mobile Menu English"]

Låven

Festlokale på ca 50 m2.  Har felles inngang og toaletter med fjøset, men ligger inn til venstre, rett ovenfor inngangen til fjøsbaren. 

Det henger to rause lysekroner laget av imitert elggevir fra åpent skråtak med god høyde. Rommet er ca. 10 meter langt og har en dobbel glassdør midt på langveggen som venter ut mot tunet. Disse kan åpnes når vær og årstid innbyr til det. 

Det er en åpen peis på borteste kortvegg og en lofthylle på motsatt kortvegg. Det kan dekkes opptil 30 personer her, på langbord eller småbord. Låven egner seg godt for store selskaper året rundt.

Velg meny for ditt selskap

Våre selskapsmenyer - et ekte norsk herregårdsmåltid

Vårt matkonsept er inspirert av Herregårdsmåltidene som ble servert på norske storgårder i siste halvdel av 1800-tallet. Disse ble tilberedt med norske råvarer som var ferske, syltede eller røkt i kombinasjon med spennende råvarer fra utlandet fraktet hjem med seilskuter. 

All mat fremstilles på vårt eget kjøkken og består bare av det beste som kan oppdrives. Våre dyktige kokker skaper egen personlighet og kreativitet i sin matlagning – skal vi kalle den norsk eller fransk?

Lunsj

Sett av litt tid til lunsj med et besøk på Værtshuset, enten det være seg kunder, ansatte, familie eller venner. Vi garanterer en avstressende og velsmakende pause fra en hektisk hverdag. La våre dyktige kokker anrette en lunsjtallerken som gir deg fornyet kraft og friskt mot til å fortsette dagen.

Á la Carte 

I vår à la carte-meny finner du 1 til 6 retters måltider – og vi anbefaler vår vinmeny hvor vertskapet har valgt ut et antall utsøkte viner.

Sommergrilling

I sommersesongen kan du bestille grilling på din egen stein.

Forespørsel om tilgjengelighet av lokale

Fyll inn skjemaet eller ta kontakt med oss på e-post / telefon.

Booke bord - større grupper

Smakebiter fra vår meny