[mobile_english_menu_navigation my_menu ="Mobile Menu English"]

Skjenkestua

Åpent rom på ca 9 m2 på toppen av trappen opp fra første etasje. Rommet har slitt, ubehandlet tregulv. Kombinasjon av mørke, laftede tømmervegger og gulvmalt panel på veggene. Skrånende tak med en grov tverrliggende bærebjelke halveis ned fra takest øverste punkt.

Avlang, mørk trekiste som salongbord, sammenhengende sofabenk med puter langs tre av veggene. Selskaper får gjerne servert aperitiff eller kaffe her.

Velg meny for ditt selskap

Våre selskapsmenyer - et ekte norsk herregårdsmåltid

Vårt matkonsept er inspirert av Herregårdsmåltidene som ble servert på norske storgårder i siste halvdel av 1800-tallet. Disse ble tilberedt med norske råvarer som var ferske, syltede eller røkt i kombinasjon med spennende råvarer fra utlandet fraktet hjem med seilskuter. 

All mat fremstilles på vårt eget kjøkken og består bare av det beste som kan oppdrives. Våre dyktige kokker skaper egen personlighet og kreativitet i sin matlagning – skal vi kalle den norsk eller fransk?

Lunsj

Sett av litt tid til lunsj med et besøk på Værtshuset, enten det være seg kunder, ansatte, familie eller venner. Vi garanterer en avstressende og velsmakende pause fra en hektisk hverdag. La våre dyktige kokker anrette en lunsjtallerken som gir deg fornyet kraft og friskt mot til å fortsette dagen.

Á la Carte 

I vår à la carte-meny finner du 1 til 6 retters måltider – og vi anbefaler vår vinmeny hvor vertskapet har valgt ut et antall utsøkte viner.

Sommergrilling

I sommersesongen kan du bestille grilling på din egen stein.

Forespørsel om tilgjengelighet av lokale

Fyll inn skjemaet eller ta kontakt med oss på e-post / telefon.

Booke bord - større grupper

Smakebiter fra vår meny