Vi arrangerer ditt selskap
Vi arrangerer ditt selskap
Våre selskapsmenyer - et ekte norsk herregårdsmåltid
Vårt matkonsept er inspirert av Herregårdsmåltidene som ble servert på norske storgårder i siste halvdel av 1800-tallet. Disse ble tilberedt med norske råvarer som var ferske, syltede eller røkt i kombinasjon med spennende råvarer fra utlandet fraktet hjem med seilskuter. All mat fremstilles på vårt eget kjøkken og består bare av det beste som kan oppdrives. Våre dyktige kokker skaper egen personlighet og kreativitet i sin matlagning – skal vi kalle den norsk eller fransk?
Lunsj fra 12 – 14.15
Se Lunsj Meny Sett av litt tid til lunsj med et besøk på Værtshuset, enten det være seg kunder, ansatte, familie eller venner. Vi garanterer en avstressende og velsmakende pause fra en hektisk hverdag. La våre dyktige kokker anrette en lunsjtallerken som gir deg fornyet kraft og friskt mot til å fortsette dagen.
Á la Carte fra 15.00
I vår à la carte-meny finner du 1 til 6 retters måltider – og vi anbefaler vår vinmeny hvor vertskapet har valgt ut et antall utsøkte viner.
Sommergrilling
I sommersesongen kan du bestille grilling på din egen stein.
NB!!
For grupper over 6 personer må alle bestille samme meny.
Det kan fremdeles være ledige plasser selv om vår online bordbestilling viser fullt, så ring oss gjerne på tlf. 67 80 02 00.
Vi gjør oppmerksom på at bordbestillingen ikke blir effektuert før du har mottatt bekreftelse fra oss. Dersom det er mindre enn to dager til du ønsker å besøke oss, ber vi om at du kontakter oss direkte.
November og desember
På ukedager i november og desember har vi to bordsetninger for å kunne betjene alle som ønsker å besøke oss før jul.
Lunsj: kl. 12:00 og 14:00
Første bordsetning: kl. 16:30 til 19:30
Andre bordsetning: kl. 20:00
Søndager: Lunch kl. 12:00, middag kl. 15:00 og 18:00

Jul på Værtshuset
Velkommen til en god gammeldags julefeiring på Værtshuset!
> Gå til julemenyen
Julearrangementer og julemeny fra 10. november.
I julesesongen har vi to bordsettinger:
Hverdager/Lørdag: 16:30 og 20:00
Søndag: 15:00 og 18:00.
Et flere hundre år gammelt Vertshus i skogkanten, snøfnugg i luften, en sprakende peis og en meny full av tradisjonsrik julemat. Alt ligger til rette for en uforglemmelig julefeiring på Værtshuset Bærums Verk
Vårt «Norskinspirerte Kjøkken» har hovedsakelig norsk mat på menyen. All mat fremstilles på vårt eget kjøkken og består av de beste råvarer som kan oppdrives. Vi som arbeider her ønsker å ta godt i mot deg og gi deg en følelse av å være en venn av huset.
Bestillingsrutiner i julen
Julen er svært travel tid, også for Værtshuset Bærums Verk. For å gi dere best mulig opplevelse har vi derfor noen bestillingsregler.
Er dere 6 eller flere må menyen forhåndsbestilles.
Det er ønskelig at lik meny bestilles for alle i selskapet.
Vi tilpasser naturligvis menyer for barn, allergikere og vegetarianere.
Minimum 3-retter.
Vi ber at meny og antall gjester bekreftes 7 dager før ankomst.
Ved reduksjon av det opprinnelig antall bestilte plasser, forbeholder Værtshuset Bærums Verk seg retten til å endre romplasseringen.
Ved oppgjør aksepterer vi kontant, eller kredittkortene Bank Axept, Visa, Eurocard, Diners og Amex. Kreditt/Faktura må avtales på forhånd.
Eventuelle spørsmål vedrørende arrangement, kan rettes til Værtshuset:
Mandag til fredag fra kl. 09:00
Lørdag og søndag fra kl. 13:00
Våre rom og stuer
Værtshuset har mange rom og stuer som er fordlet på flere byugninger på den omkring ett mål store eiendommen.
DOKTORSTUA:
Chambre separée. For selskaper på mellom åtte og fjorten gjester.
KJØKKENKROKEN:
Kan dekkes til fire gjester når resten av huset er proppfullt.
STUA:
Husets gamle storstue. Kan dekkes til opptil 30 gjester ved seks mindre bor.
SKJENKESTUA:
Åpent rom. Her får gjerne selskapet servert apertiff eller kaffe.
JOMFRUBURET:
Chambre separée. Rommet egner seg for mellom seks og ti gjester.
STUBBELOFTET:
Husets gamle storstue. Kan dekkes til opptil 30 gjester ved seks mindre bord.
PAVILJONGEN:
Uterom. Uterommet kan dekkest opp for inntil 70 selskapsgjester ved langbord.
FJØSET:
Husets gamle storstue. Kan dekkes til opptil 30 gjester ved seks mindre bor.
LÅVEN:
Husets gamle storstue. Kan dekkes til opptil 30 gjester ved seks mindre bor.
BRYGGERHUSET:
Husets gamle storstue. Kan dekkes til opptil 30 gjester ved seks mindre bor.
Våre rom og stuer
Værtshuset har mange rom og stuer som er fordelt på flere bygninger. Eiendommen er på omkring ett mål.
DOKTORSTUA:
Chambre separée. For selskaper på mellom åtte og fjorten gjester.
KJØKKENKROKEN:
Kan dekkes til fire gjester når resten av huset er proppfullt.
STUA:
Husets gamle storstue kan dekkes til opptil 30 gjester ved seks mindre bord.
SKJENKESTUA:
Åpent rom. Her får gjerne selskapet servert apertiff eller kaffe.
JOMFRUBURET:
Chambre separée. Rommet egner seg for mellom seks og ti gjester.
STUBBELOFTET:
Stemningsfull stue, spesielt egnet for julebord og private selskap. Kan dekkes til opptil 25 gjester.
PAVILJONG/UTEOMRÅDE
Vi kan dekke til opptil 100 personer rundt småbord på uteområdet.
Vi kan dekke til mellom 40 og 50 perssoner under tak i Paviljongen.
LÅVEN/FJØSET:
Det kan dekkes til mellom 30 og 50 personer. Dersom man er færre personer tar vi leie av lokalet.
BRYGGERHUSET:
Eget Chambre separee for seks til åtte/ti personer.
Våre lokaler

Låven
Festlokale som kan dekkes for opptil 30-50 gjester.
Paviljongen
Uterom kan dekkes for opp til 100 gjester rundt småbord.
Jomfruburet
Selskap for 6–10 gjester
Skjenkestua
Her får selskapet servert apertiff eller kaffe.
Stubbeloftet
Selskap for 14-25 gjester.
Kjøkkenkroken
Kan dekkes til fire gjester når resten av huset er fullt.
Doktorstua
Egnet for selskaper på mellom fra 8 til 14 gjester.
Stua
Kan ta opptil 30 gjester ved seks mindre bord.
Bryggerhuset
Passer for små selskaper mellom 6-8/10 gjester.
Hold over de røde sirklene for å se de forskjellige lokalene.
Våre selskapsmenyer - et ekte norsk herregårdsmåltid
Vårt matkonsept er inspirert av Herregårdsmåltidene som ble servert på norske storgårder i siste halvdel av 1800-tallet. Disse ble tilberedt med norske råvarer som var ferske, syltede eller røkt i kombinasjon med spennende råvarer fra utlandet fraktet hjem med seilskuter. All mat fremstilles på vårt eget kjøkken og består bare av det beste som kan oppdrives. Våre dyktige kokker skaper egen personlighet og kreativitet i sin matlagning – skal vi kalle den norsk eller fransk?
Lunsj
Se Lunsj Meny Sett av litt tid til lunsj med et besøk på Værtshuset, enten det være seg kunder, ansatte, familie eller venner. Vi garanterer en avstressende og velsmakende pause fra en hektisk hverdag. La våre dyktige kokker anrette en lunsjtallerken som gir deg fornyet kraft og friskt mot til å fortsette dagen.
Á la Carte
I vår à la carte-meny finner du 1 til 6 retters måltider – og vi anbefaler vår vinmeny hvor vertskapet har valgt ut et antall utsøkte viner.
Sommergrilling
I sommersesongen kan du bestille grilling på din egen stein.
NB!!
For grupper over 6 personer må alle bestille samme meny.
Det kan fremdeles være ledige plasser selv om vår online bordbestilling viser fullt, så ring oss gjerne på tlf. 67 80 02 00.
Vi gjør oppmerksom på at bordbestillingen ikke blir effektuert før du har mottatt bekreftelse fra oss. Dersom det er mindre enn to dager til du ønsker å besøke oss, ber vi om at du kontakter oss direkte.
November og desember
På ukedager i november og desember har vi to bordsetninger for å kunne betjene alle som ønsker å besøke oss før jul.
Lunsj: kl. 12:00 og 14:15
Første bordsetning: kl. 16:30 til 19:30
Andre bordsetning: kl. 20:00
Søndager: Lunch kl. 12:00, middag kl. 15:00 og 18:00

Jul på Værtshuset
Velkommen til en god gammeldags julefeiring på Værtshuset!
> Gå til julemenyen
Julearrangementer og julemeny fra 10. november.
I julesesongen har vi to bordsettinger:
Hverdager/Lørdag: 16:30 og 20:00
Søndag: 15:00 og 18:00.
Et flere hundre år gammelt Vertshus i skogkanten, snøfnugg i luften, en sprakende peis og en meny full av tradisjonsrik julemat. Alt ligger til rette for en uforglemmelig julefeiring på Værtshuset Bærums Verk
Vårt «Norskinspirerte Kjøkken» har hovedsakelig norsk mat på menyen. All mat fremstilles på vårt eget kjøkken og består av de beste råvarer som kan oppdrives. Vi som arbeider her ønsker å ta godt i mot deg og gi deg en følelse av å være en venn av huset.
Julen er en høytid i matveien. Kjøkkenet har komponert menyer med kjærlig hånd og vi kan komponere vinmeny til disse. «Det beste et menneske kan gjøre, er å spise og drikke og unne seg gode dager midt i alt sitt strev.» (Forkynneren 2,24.)
Bestillingsrutiner i julen
Julen er svært travel tid, også for Værtshuset Bærums Verk. For å gi dere best mulig opplevelse har vi derfor noen bestillingsregler.
Er dere 6 eller flere må menyen forhåndsbestilles.
Det er ønskelig at lik meny bestilles for alle i selskapet.
Vi tilpasser naturligvis menyer for barn, allergikere og vegetarianere.
Minimum 3-retter.
Vi ber at meny og antall gjester bekreftes 7 dager før ankomst.
Ved reduksjon av det opprinnelig antall bestilte plasser, forbeholder Værtshuset Bærums Verk seg retten til å endre romplasseringen.
Ved oppgjør aksepterer vi kontant, eller kredittkortene Bank Axept, Visa, Eurocard, Diners og Amex. Kreditt/Faktura må avtales på forhånd.
Eventuelle spørsmål vedrørende arrangement, kan rettes til Værtshuset:
Mandag til fredag fra kl. 09:00
Lørdag og søndag fra kl. 13:00